Štýlový a zároveň užitočný módny doplnok!

13.11.2015 14:38

Koľko je hodín? 

Každý deň sa niekam ponáhľame. Ráno do práce, rýchlo si pripraviť raňajky, stihnúť vlak, či autobus, byť na čas v práci, potom sa ponáhľame na obedňajšiu prestávku, späť do práce, naspäť domov. Prídeme domov a už sa sústredime na domáce povinnosti.  Vyvenčiť psa, ísť na tréning, pozrieť si v televízii obľúbený seriál, umyť riad, ísť na večeru s priateľom. Či sa nám to páči, alebo nie celý život nás riadi čas. A k tomu, aby sme sa týmto časom mohli riadiť, dokázali aspoň ako tak všetko stihnúť, potrebujeme hodinky.  Našťastie nie slnečné, ale trendy a štýlové :-) 

Dnes už máme naozaj možnosť vybrať si hodinky nielen na základe farby, ale aj  našej osobnosti a pocitu pohodlia. Osobne preferujem hodinky ktoré sú väčšie, ručičkové, ľahké a univerzálne. Rýchlejšie sa na nich zorientujem a je menšia pravdepodobnosť že si ich pri líčení nevšimnem a poputujem z domu bez nich. Zachráni ma ešte mobil, ale vyberať ho neustále z kabelky tiež nie je najlepšia alternatíva. Odzrkadlí sa to negatívne napríklad v preplnenom autobuse :-) Čo sa mi občasne stáva. Ak sa pripravujeme na ples, stužkovú, svadbu, určite si nezvolíme športové hodinky. To si ani neviem predstaviť čo by to bolo za fópa. Pri takýchto udalostiach treba voliť spoločenské hodinky. Aj takýto typ hodiniek je dnes už neúrekom.

 Ak idem na väčšie nákupy, veľmi rada obdivujem  precízne pripravené výklady. Ženské hodinky sú jemnejšie, ľahšie, jednoduchšie. Mužské sú mohutnejšie a ťažšie. Presne ako ženy a muži :-) Asi to nebude náhoda? :-)

Dámske hodinky kúpiš tu: www.balkystyle.sk/balkystyle/eshop/27-1-Damske-hodinky

 

Dnes už máme na výber neskutočné množstvo druhov hodiniek.  Náramkové, športové, spoločenské, lacnejšie, drahšie. Čo osobne považujem za skvelé je, ak nám každá maličkosť ladí s inými prvkami nášho outfitu :-) Taktiež k tejto detailnej dokonalosti patria práve aj hodinky. Doladiť sa dajú s  jednoduchým náramkom. Netreba to samozrejme prehánať, lebo ako všade aj tu platí  stará známa veta "v jednoduchosti je krása".

Sú taktiež veľmi vhodným darčekom, pretože nie len my ženy chceme mať krásne hodinky, ale aj tí naši miláčikovia, naše polovičky. Každého chlapa tak, ako poteší pekný opasok, tak isto si rád ozdobí ruku nejakým výnimočným kúskom. Povedzme si na rovinu, že máme rady ak má chlap pekné ruky. Upravené, čisté, mužné. To, že ich zdobia hodinky tiež nie je na škodu. Okrem toho, že sú hodinky skvelým doplnok, sú praktické, pohodlné, potrebné. Keď už sa na nich pozrieme denne minimálne 30x, tak nech nás ten pohľad stále poteší a pripomenie nám milovanú osobu od ktorej sme ich dostali.

pánske hodinky pánske hodiny

Pánske hodinky kúpiš tu: https://www.balkystyle.sk/Panske-hodinky-c26_0_1.htm

Pre mňa hodinky nie sú len módny doplnok. Pri pohľade na nich dokážem vrátiť čas a pripomenúť  si tie najkrajšie životné chvíle. Pamätáte sa, bolo presne 12 hodín a narodil sa vám váš milovaný Filipko. Bolo 15:30 a vy ste dostali prvú manželskú pusu. V škole malo zvoniť a vy ste sa modlili nech vás váš učiteľ nevyvolá odpovedať. Každú minútu ste na nich nervózne pozerali. Presne aj takú silu majú hodinky :-) Dokážu nám vrátiť spomienky a chvíle kedy sme boli naozaj šťastní a vyčarujú úsmev :-) 

 

Užitočné rady pri ich kúpe: 

Na ženskom zápasti vyniknú skôr jednoduchšie ako mohutnejšie. Vyberajte vzhľadom na vek a štýl outfitov ženy. Ak ju dobre poznáte určite jej vyberiete tie najkrajšie. To platí aj opačne. Ak mužovi kupujete hodinky vyberajte vzhľadom k povahe, osobnosti a veku. 

 

Hodnotenie e-shopu balkystyle.sk:

-naozaj veľmi rýchle dodanie  (Ak kupujete doplnok na poslednú chvíľu, nemusíte sa báť, že  k vám nestihne prísť). Kurier k vám príde až domov- do 24 hodín od odoslania objednávky.
 
- široký sortiment kabeliek, bižutérie, hodiniek
 
- nízke ceny (sami sa presvedčte)
 
-veľmi veľký výber sortimentu
 
- príjemná e-mailová spätná komunikácia s majiteľom balkystyle.sk
 
-priehľadný e-shop
 
-obrázky zodpovedajú realite
 
-  sortiment je ihneď k odberu, nemusíte čakať 
 
 
 
hodinky dámskeelegantné hodinky  
štýlové hodinky
autor: Iwelline 
foto:balkystyle.sk

 

Kontakt

V prípade otázok, spolupráce, alebo len tak mi napíšte na: kontakt@svetmodernejzeny.sk

 

 

Vyhrala som krásne 5 miesto a nominovaných z tejto kategórie bolo až 116 blogov. Veľké ĎAKUJEM !