Skrášli si aj ty svoj outfit kvalitnou dámskou šatkou!

14.03.2015 13:38

Šatky, ktoré zaujmú každú slečnu, ale aj dámu! 

Dámske šatky patria k neodmysliteľnej súčasti našich šatníkov  u mnohých žien. Svojou farebnosťou dokážu spestriť celý outfit. Dajú sa kombinovať s kabátom, kardigánom, jarníkom, svetrom, tričkom, alebo k blúzke.  Ak veľa cestujete dokážete si ich zbaliť hocikde na dovolenku a nezaberajú ani veľa miesta v kufri. Niektoré ženy ich nosia hlavne preto, pretože plnia svoj účel a chránia od zimy. Iné ich majú hlavne kvôli tomu, aby zaujali okolie svojím neobyčajným outfitom.

V lete ich zväčša používame len ako módny doplnok, ktorý nám vnesie farebnosť do jednoduchých  kombinácii. Poprípade nám doladia outfit a vo večerných hodinách sú milým spoločníkom, ktorý nás taktiež chráni pred vetrom, alebo nepriaznivým počasím.

Šatka patrí k univerzálnym doplnkom v našom šatníku. Dokonca sa hodí aj ženám, ktoré nemajú rady eleganciu, ale radšej uprednostnia športový outfit. Samozrejme treba ich vedieť aj trocha zladiť, lebo sa môže stať, že stratia svoj zmysel ak ju nakombinujete s neprávnymi kúskami a farbami. Ak ju neviete veľmi zladiť, poprípade nemáte s ňou  toľko skúseností ako iné ženy nikdy nič nepokazíte jednofarebnou šatkou.

 

Vedeli ste? 

Šatky môžu byť obdĺžnikové, trojuholníkové, štvorcové. Ak sú  vašim obľúbeným kúskom odporúča sa spraviť si zbierku z každého štýlu.

 Každá milovníčka šatiek by mala určite vlastniť farebné šatky, ale  taktiež aj nejaký kúsok, ktorý je neutrálny a hodí sa ku všetkému. Ak máte "rýchle" rána a nemáte veľa času ráno do práce taká neutrálna dámska šatka je ideálnym doplnkom s ktorým nič nepokazíte. Naopak  s ňou  jednoducho a rýchlo zažiarite! :-) 

V súčasnosti sa móda veľmi rýchlo mení, ale šatky vo vašom šatníku stále budú in a trendy.Všimli ste si to?  Sú módnym trendom úž tisícročia a za ten čas si získali mnoho milovníčiek. Je to predsa taký milý a malý skvelý doplnok :-) 

E-shop www.satkylevne.cz vám ponúka na výber okolo 900 druhov šatiek. Viete si to predstaviť? V obchode by bol problém vidieť na jednom mieste 900 druhov dámskych šatiek. To je jeden z hlavných dôvodov, ktoré na e-shopoch zbožňujem, pretože máme možnosť vidieť celý sortiment. Úž len stačí uvariť dobru kávičku a môžete vyberať a nakupovať za naozaj nízke ceny. Veď sami sa presvedčte :-) 

Tento internetový obchod odporúčam aj pre nás slovenky, nielen pre žienky  z ČR. Objednané šatky vám odošlú do 24 hodín (kuriérom) v najkrajšom balení aké som kedy videla. Šatky z tohto e-shopu sú kvalitné a hebké na dotyk. Farby sú naozaj sýte, nie ako z čínskych obchodov. Nad 10 eur je doprava zadarmo, čiže odporúčam túto možnosť určite využiť aj pre nás žienky zo Slovenska. Je to skvelá šanca, ktorú nám ženám zo Slovenska ponúkajú. Môžete si tak vybrať  až 4 - 5 kusov a dopravu neplatíte. 

 

Zo sortimentu, ktorí ponúkajú si na svoje prídu aj ženy, ktoré si potrpia na detailoch, ako ja. Nájdete šatky rôzneho strihu, veľkosti a farieb. Na svoje si prídu  taktiež mladšie slečny, ale aj staršie dámy.Tie ktoré miluju elegantný štýl, ale aj milovníčky športovej elegancie. Ak potrebujete poradiť napíšte e-mail a ochotný kolektív vám veľmi rýchlo odpíše a pomôže. Úž dávno som nezažila taký skvelý e-shop premyslený do posledného detailu.

 

Malý tip: Nezabúdajte, že šatka sa môže previazať aj na kabelku,  dať do vlasov, alebo v lete okolo pása. Buďte "iná", buďta výnimočná! :-) Svet potrebuje byť farebným. 

 

Jarné inšpirácie dámskych šatiek pre vás:

Skvelá voľba ku kardigánom, trenčkotom, jednofarebným jarným kabátikom. Z týchto som najviac unesená :-)

 

 Elegantné dámske šatky vhodné do práce, stretnutia, alebo aj na rande :-) 

 

Šatky so vzorom  sú vhodné k jednoduchým outfitom. Ideálna voľba do práce, školy, k ležérnejším outfim. 

 

Všetky moderné žienky majú v šatníku minimálne jednu obľúbenú šatku :-) Alebo sa mýlim? :-) Dnes sa pýtam, ktorá šatka vás zaujala najviac?  1-2-3-4 ? Ideš na pracovný obed s veľmi dôležitým klientom. Veľmi Ti na tom záleží. 

Tak teda vybrala by si si? :-)

Aké šatky nosíte najradšej? Sú to jednofarebné, alebo máte radšej niečo extravagantnejšie? 

 

 

 

Odporúčam videá: https://www.satkylevne.cz/www/cz/styl-uvazani/skvele-zpusoby-uvazani-ctvercoveho-satku/

autor: Iwelline  

foto: satkylevne.cz

 

 

 

Kontakt

V prípade otázok, spolupráce, alebo len tak mi napíšte na: kontakt@svetmodernejzeny.sk

 

 

Vyhrala som krásne 5 miesto a nominovaných z tejto kategórie bolo až 116 blogov. Veľké ĎAKUJEM !