Sila prírodného ZAO make-upu.

18.02.2016 08:26

 

Každá žena je krásna svojím spôsobom. Každá jedna z nás má svoj štýl, pôvab, šarm, svojský úsmev, svojský štýl, spôsob obliekania. Sme rovnaké no aj tak je každá z nás iná.  Všetko sa to prejavuje v správaní, k našim sympatiám voči druhým ľuďom, štýle obliekania, v našej ženskej charizme. Niektoré sa maľujeme, iné uznávame prirodzenú krásu, alebo jednoducho nás líčenie nezaujíma. 

Výber správneho make-upu (k našej pleti) patrí ku základným krokom správneho (dokonalého) líčenia. Ak si vyberieme nesprávny make-up môžeme si tým viac uškodiť ako dopomôcť. Ani mužom sa silný ( nesprávny odtieň k našej pleti)  make-up na nás ženách nepáči. 

prírodný make up

make up zao

recenzia make upu  

 make up svetlá broskyňa zao vrecúško


 

Ako sa správne nalíčiť?

1. K základným (dôležitým) krokom patrí správny výber kozmetických štetcov. Už v období puberty začíname skúšať svoj prvý make-up prstami. Neskôr ( po ušetrení peňazí z brigád začíname skúšať drahšie kozmetické štetce). Ak nanášame make-up prstami vzniká jeden veľký problém a to nanášanie baktérii  na tvár z naších rúk. Na to by sme mali ostražito dbať, lebo si na tvár môžeme naniesť baktérie a špinu. Neskôr sa z toho môžu objaviť vyrážky na našej tvári. 

Ak nanášame make-up kozmetickými štetcami, hubkou, treba dbať z času na čas na ich dôkladné prečistenie.  Aj tu patrí známe "porekadlo" ( čím sú drahšie štetce, tým sú kvalitnejšie). Hubky na make-up používajú najčastejšie profesionáli, ktorí v beuty oblasti pracujú. Avšak pre nás amatérov stačí cvik a kvalitný výsledok sa taktiež dostaví.

2.Pokožku treba poriadne hydratovať. Ráno aj večer dôkladne. Platí to pre tie ženy, ktoré používajú make-up každý deň. Používať vatové tampóny a kvalitné zvlhčené obrúsky.

3.Korektorom zakryte vaše nedokonalosti. ( akné, jazvy, vyrážky)

4. Vezmite si kozmetický štetec, alebo hubku a naneste naň malé množstvo vášho najobľúbenejšieho make-upu. Radšej menej ako veľa, neskôr si ho podľa potreby pridáte.

5.Po nanesení make- upu si  ešte môžete aplikovať púder. 

 

 

Make-up využívajte hlavne v zime. Chráni vašu pokožku. V lete (hlavne na dovolenkách) používajte naozaj make-up len zriedka. Veľmi to pomôže vašej pokožke. V dnešnej dobe máme naozaj veľký výber make-upov rôznych značiek a odtieňov. Je veľmi dobré vyskúšať viac značiek a sledovať vašu tvár či sa neobjavia vyrážky, akné, sčervenanie pokožky. 

Posledné dva týždne som testovala prírodný make-up. Ak ho mám porovnať s klasickým make-upom neviem si ho vynachváliť. Je ľahký (tvár nazaťažuje),  jemný, nanáša sa bez problémov a nevytvára mi na pokožke fľaky.  Obsahuje 30 ml, ale dá sa po spotrebovaní nanovo naplniť. 

Nanášanie: špongiou, hubkou. Kúpiť ho môžete tu https://www.sonicka.sk/plet/rozjasnovac-light-touch/hodvabny-tekuty-make-up/zao-hodvabny-tekuty-make-up-light-peach-detail , kde si prečítate aj jeho zloženie.  Docielite ním prirodzený vzhľad a efektívne zakryjete nedokonalosti vašej tvári. Má nádherný obal, dostanete k nemu aj vrecúško, ktoré je ideálne do kabelky na (bežné uponáhľané dni). Vôňa je po nanášaní veľmi príjemná a štruktúra naozaj ľahučká.

Výdrž: na tvári výdrži počas celého dňa. Sem tam si tvár počas dňa ešte prepúdrujem a ( okolo 12) v práci trošku upravím. Jeho cena je trošku vyššia oproti bežným make-upom, ale ja radšej investujem do drahšej kvalitnej kozmetiky. Odporúčam ho (keďže je prírodný) na každodenné používanie.

 

 

Z e-shopu sonicka.sk odporúčam prezrieť produkty na pery, oči, nechty a pleť.  Celý sortiment obsahujú prírodné zloženie. 

- rýchle doručenie za 1,50 (nad 40e doprava zadarmo)

- príjemná e-mailová komunikácia

- e-shop je precízne a jednoducho spracovaný

- o každom výrobku si môžete prečítať jeho zloženie, spôsob nanášania a krátke, jednoduché info o každom produkte

 

 

autor: Iwelline

 

 

 

Kontakt

V prípade otázok, spolupráce, alebo len tak mi napíšte na: kontakt@svetmodernejzeny.sk

 

 

Vyhrala som krásne 5 miesto a nominovaných z tejto kategórie bolo až 116 blogov. Veľké ĎAKUJEM !