Mamička a otecko už som tu !

29.08.2015 12:36

 

Rodina je jadro fungujúcej spoločnosti. Muž a žena počas svojho spolunažívania môžu dostať  ten najkrajší darček. Dar, ktorý vytvorí ich pravá láska. Je to dieťa. Dieťa je spečatením lásky muža a ženy. Každý z nás už zažil, alebo zažije počas života vítanie/ privítanie nového člena rodiny. Už sa neteší len muž a žena, ktorí prírastok očakávajú, ale aj budúca teta, babka, prababka, krstná mama, dedko, pradedko.... 

Je to veľký deň, kedy do života celej rodiny vstupuje nová nevinná bytosť. Bytosť, ktorá zmení fungovanie a spolunažívanie celej rodiny novým smerom. Tieto pocity sú neopísateľné a zároveň nádherné. 

 

Ako prekvapiť nastávajúcich rodičov ? 

Takýto deň si zaslúži byť výnimočné spečatený. Mnohých rodinných príslušníkov však trápi ako prekvapiť rodičov, ktorí po prepustení z nemocnice tužia hlavne po rodinnom teple. Ak ich chcete naozaj prekvapiť poriadne nad darčekom popremýšľajte. Vhodnou voľbou je poukážka k profesionálnemu fotografovi, alebo tá najväčšia torta na svete. Výbornou investíciou sú detské postieľky, ktoré sú pre pokojný spánok dieťatka nevyhnutnou súčasťou každej domácnosti. V dnešnej dobe je výber naozaj široký. Nájdete lacné postieľky už od niekoľko eúr. Výber vhodnej drevenej postieľky zútulni detskú izbičku a vaše dieťatko bude počas celej noci pokojne spať. Kvalitný spánok je veľmi dôležitý hlavne pre bábätka, keďže poväčšine času hlavne spia. V súčasnej dobe sú postieľky polohovateľné, umožnia vám bezproblémový kontakt s dieťatkom. Môžete si zvoliť z masívu borovice, alebo buka.  

Vhodným darčekom je aj  detská výbava pre dieťatko. Možností je naozaj veľa. Hlavne netreba zabúdať, že v prvých rokoch života je dôležitá kvalita. Pokojný spánok,  a pokojní rodičia, to všetko je štartom krásneho detstva vášho najmenšieho drobčeka. 

Neexistuje nič krajšie ako pravá láska medzi dieťaťom a milujúcimi rodičmi. Prvé slovo, prvý dotyk, úprimné objatie, prvé kroky sú tie najkrajšie momenty, tak si ich naplno užite. Budúce mamičky, ktoré tento deň čaká nebojte sa. Aj vaše mamy boli niekedy na vašom mieste a teraz su z nich najúžasnejšie mamy na celom svete :-)

 

autor:Iwelline 

foto:so súhlasom: https://www.detskapostel.com/

 

Kontakt

V prípade otázok, spolupráce, alebo len tak mi napíšte na: kontakt@svetmodernejzeny.sk

 

 

Vyhrala som krásne 5 miesto a nominovaných z tejto kategórie bolo až 116 blogov. Veľké ĎAKUJEM !