Legíny sa stali obľúbeným módným kúskom!

10.03.2017 14:59

 

Legíny sa stali "horúcim" hitom žien všetkých vekových kategórii. Získali si veľkú obľúbenosť hlavne kvôli cene, širokému výberu a hlavne pohodlia po celý deň. Dnes už v obchode nájdete naozaj rôzne druhy legín. Sú vhodné na bežný deň, ale aj na výnimočné udalosti ako stretávka zo školy, piatkový večer s kolegyňami, alebo  dokonca nič nepokazia, keď si ich oblečiete na rande. Štýlové oblečenie závisi od vášho štýlu, postavy a taktiež fantázie. 

Čim viac seba samú poznáte, tým viac sa budete cítiť štýlovo, žensky a samozrejme aj trošku sexi. 

 

K čomu  sa najčastejšie legíny nosia?

Legíny sa nosia hlavne k dlhším topom. Totižto niektoré ženy nevedia, že legíny sú vlastne spodne prádlo. Ak sa správne nosia, dokážu pekne vytvarovať postavu. Samozrejme ženy plnších tvarov by si mali dať pozor na výber správnej veľkosti a farbu. Napr. legíny telovej farby by mali skôr zostať doma, na upratovanie, ako si ich obliecť do spoločnosti. Naozaj to pôsobí nevhodne a nevkusne. 

Pri výbere treba radšej uprednostniť drahšie kúsky, nie lacné. Môže sa stať, že pri lacnom nákupe vám bude vidno spodnú bielizeň. A to naozaj nepôsobí lichotivo.

Svetre a legíny

Dlhšie  pletené svetre a legíny sú správna ležérna kombinácia, ktorú môžete radostne ukončiť posledný pracovný deň.Je to pohodlné, štýlové a ani na bežný deň do práce touto kombináciou nič nepokazíte.

Šport a legíny

Športové legíny sa stali obľúbeným kúskom žien hlavne v posilňovni, alebo pri behu. Sú pohodlné, pekne vytvárajú postavu a vybrať si môžete z rôzneho materiálu a farby. Odporúča sa skôr uprednostniť drahšie legíny, ak sa športu venujete aktívne. Existujú tkz. push up legíny. Sú významné hlavne tým, že pekne formujú postavu- hlavne zadok, ale aby ste sa nemýlili tak bez cvičenia taký efekt  naozaj nedostanete. Módny trend priniesol "plnšie" zadky. Čím plnší, tým viac krajší.Nielen push up legíny, ale aj správne drepy vám dopomôžu k vysnívanej postave. 


 

 

Aké topánky si zvoliť k legínam?

Ak ste radšej športový typ tak samozrejme botasky, tramky, cvičky. Ak uprednostňujete eleganciu tak topánky na opätku sú správna voľba. Veľmi pekne Vám zvýraznia nohy a krivky. Taktiež skôr uprednostnite jednoduchosť, lebo príliš krikľavé farby môžu spôsobiť v outfite chaos. 

 

Ako rady kombinujete outfit vy s týmto čarovným ženským kúskom? :-) 

Kontakt

V prípade otázok, spolupráce, alebo len tak mi napíšte na: kontakt@svetmodernejzeny.sk

 

 

Vyhrala som krásne 5 miesto a nominovaných z tejto kategórie bolo až 116 blogov. Veľké ĎAKUJEM !