Láska je sila dvoch!

08.09.2014 15:19

Definujem lásku 

Láska je sila dvoch, úsmev dvoch, plač dvoch, radosť dvoch, bolesť dvoch, slzy dvoch, puto dvoch, hnev dvoch. Ak sa narodí dieťa je to láska dvoch, objatie je sila dvoch, bozk je láska dvoch. Stále je to minimálne o dvoch. 

Definovať lásku je to najkrajšie čo môže byť, je vo všetkom čo chce človek nájsť, dokáže byť dokonalá každý jeden deň, dokáže byť dokonalá ak ju niekto zradí, dokáže odpustiť aj to najväčšie zlo, neobáva sa budúcnosti. Láska , má päť písmen, jednoduché laické slovo darovaná všetkým, ktorí ju hľadajú. Hľadáš ju? Uvedomuješ si, že ju máš pri sebe aj v ten najťažší deň svojho života? Láska je cit, "vidieť" ju dokáže človek bohatý, chudobný, úprimný, mladý, starý, s titulom, bez titulu, s bielou pokožkou, s tmavou pokožkou. Dokonalé nie? 

 

Je v každom z nás, ak ju vieš nájsť. Hľadáš ju, daruješ ju? Na svete neexistuje človek, ktorý ju v živote nepocíti, nie je to ani žena, ani chlap, nie je viditeľná, ale predsa je viditeľná, nerozpráva a predsa ju počuť, nepoznáme jej farbu očí a predsa si nás dokáže nájsť. Myslím si a hlavne v to verím. Hľadaj ju, nie zajtra, ani o mesiac, začni dnes.

 

autor: iwelline 

Kontakt

V prípade otázok, spolupráce, alebo len tak mi napíšte na: kontakt@svetmodernejzeny.sk

 

 

Vyhrala som krásne 5 miesto a nominovaných z tejto kategórie bolo až 116 blogov. Veľké ĎAKUJEM !