Krása ženy je ukrytá v jej vnútri!

08.11.2014 15:39
 

Si krásna ? Si !  

Krása ženy spočíva v jej osobnosti, ale okrem toho zaujať  samozrejme môže každá z nás aj svojim oblečením. Ženy sa delia na rôzne typy, niektoré majú rady športový štýl, niektoré elegantný, niektoré obľubujú ležérnu módu. V každom prípade ženy túžia byť povšimnuté a obdivované. Či už si zadaná, alebo nezadaná aj ty si zaslúžiš byť povšimnutá.Usmievaj sa a dopraj si kúsky oblečenia, ktorých sa bojíš. 
 
Dnešný svet a svet módy ponúka módne trendy od výmyslu sveta. Ľudia sa už od narodenia vytvárajú, "rastú", niektorí vedia aký štýl budú preferovať, niektoré "sa hľadajú" v puberte, niektoré v staršom veku.Niektoré nikdy :-) Každá z nás je iná. Niektorá je vyberavá, iná je rozhodná nielen čo sa týka módy ,ale aj životných rozhodnutí. 
 
 
Môže byť žena povšimnutá aj, keď je už žena vydatá, alebo zadaná? Môže! :-) 
 Pocit povšimnutia okolia dáva žene sebavedomie, pretože túži byť výnimočná a jedinečná. Každá žena má mať v šatníku šaty, ktoré ju charakterizujú. Šatník má byť trinásta komnata ženy, môže mat v ňom kúsky na ktoré nie je hrdá, na ktoré je hrdá a vyberané módne vychytávky, ktoré si oblečie len výnimočné, poprípadne daruje svojej dcére, keď bude väčšia :-)
 
 
Žena, ktorá sa cíti pohodlne v oblečení, ktoré ma na sebe a zároveň sa cíti sexi porazila módu a môže byť na seba hrdá! Žena má byť sebavedomá a aj, keď má nejaké kila navyše mala by nájsť v sebe  pýchu, pretože každá jedna ju má a zaslúži si ju mať! Buď sexi a zaujmi okolie, ale hlavne buď hrdá na seba.
 
"Ženskosť" ženy je hlavne aj v jej myslení, každá ho má len ho musí v sebe nájsť.Úsmev je najkrajší doplnok ženy a taktiež jej úprimné, čisté a možno niekedy veľmi boľavé srdce. My ženy máme v sebe toľko krásnych vecí, treba ich len nájsť. Nikdy už nepovedz ani sebe, ani nikomu inému, že si škaredá.Nikdy. 
 
 
Aké šatôčky vystihujú tvoju osobnosť? Si v živote šťastná? :-) 
 
 
 
autor: Iwelline 
obrázky: moja tvorba na polyvore.com 
 
 
 

Kontakt

V prípade otázok, spolupráce, alebo len tak mi napíšte na: kontakt@svetmodernejzeny.sk

 

 

Vyhrala som krásne 5 miesto a nominovaných z tejto kategórie bolo až 116 blogov. Veľké ĎAKUJEM !