Deň žien!

08.03.2015 14:19

Ženy a náš sviatok MDŽ!

Sme bláznivé, milujúce, ľúbené, krásne, pôvabné, kúzelné, láskavé, milé, empatické, jednoduché, bojazlivé, nedočkavé. No ak sa nám niečo nepáči, dokážeme sa premeniť na tú najväčšiu mrchu na svete. Dokážeme plakať potichu (nikto nás nevidí), ale aj nahlas (ak už nevládzeme ). Ak nás niečo veľmi zraní, nikdy na to nezabudneme.

 

Dnes je MDŽ- deň žien. Deň všetkých žien. Deň vysokej, nízkej, chudej.  S väčším zadkom, menším zadkom, s krátkymi vlasmi, dlhými vlasmi. Každá sme iná, no zároveň sme rovnaké. Áno presne, práve toto je kúzlo nás všetkých žien. Sme rozdielne no zároveň sme identické. Dokážeme milovať dieťa aj keď sme ho ešte ani nevideli, dokážeme zmeniť náladu z minúty na minútu. Ak sa hneváme zrazu mlčíme a muži to nechápu. 

Milujeme sladké maškrty a s nádejou ak sa nikto nepozerá veríme, že práve nepriberáme, veríme v lásku na celý život. Po mnohých sklamaniach dokážeme veriť opäť, lebo veríme  v nádej. Máme silnejšie svedomie ako muži. To svedčí, že po nociach plačeme a cez deň sa usmievame aby sme neranili našich blízkych. Spievame si v sprche a snažíme sa prekonať najlepšie speváčky sveta. Trápime sa pre naše nedokonalosti, no postupom času a vyšším vekom zistíme, že vďaka ním sme boli / sme dokonalé! :-)

 

Viete, čo vám prajem v tento krásny deň? Aby váš muž nemusel čakať práve na MDŽ a potešil vás ružou, alebo iným darčekom. Želám vám, aby ste nepociťovali len v tento deň, že ste výnimočné, milovane a povšimnuté. Aby ste pociťovali, že ste výnimočné a jedinečné celých 365 dní. 

Želám vám, aby vaša polovička nemusela míňať veľa peňazí len ak nám to oznamujú reklamy v obchodoch a ceny sú stokrát vyššie. Aby váš partner nemusel stať hodinu v rade a čakať na kvety, ale aby tie kvety kúpil počas roka a ten ušetrený čas investoval v objatí pri televízii, alebo hral s vami monopoly. Aby vám tie kvety kúpil len preto, že ste.  Želám vám, aby ste namiesto čokolád a kytíc boli viac objímané, bozkávané, milované, obdivované. Aby ste pochopili, že ste výnimočné, jedinečné, ženské, pôvabné a krásne, aj keď práve nemáte upravené vlasy, sexi šaty, dokonalý make up a postavu! :-) 

A vy milí pani, snažte sa, lebo tam niekde existuje človek, ktorý by sa snažil viac. Veď prechádzka pod nočnou oblohou  plnou hviezd, rozhovor o budúcnosti, alebo minulosti vo vašom náručí s milovanou osobou je zadarmo. Dokonca nás poteší aj keď si spomeniete  na nejakú „somarinku“ o ktorej sme hovorili už dávno a vy si to pamätáte. Všetky tieto veci sú zadarmo, stačí  použiť len štipku kreativity a „otvorenie“ srdca.

 Aby ste milí páni pochopili, že imitácia srdiečka formou darčeka nie je to hlavné po čom tužíme. Tužíme hlavne po vašom povšimnutí v čase temných  aj farebných dní. Potrebujeme vedieť, že než sa stane čokoľvek, ste tu pre nás. To je pre nás deň žien. Ak viete aj po desiatich rokoch poďakovať za večeru a neberiete to ako samozrejmosť. Ak nám zaželáte krásny deň, keď odchádzate do práce, ak nám otvoríte dvere, ak prečítate rozprávku na dobrú noc našim drobcom, pretože vidíte, že my už nevládzeme. Ak nás objímete len tak, pretože je utorok a nemáme žiaden sviatok.

 A ak to budete robiť po celý rok určite žiadnu ženu nenapadne myšlienka, že ak umyjete riad len tak nezľakne sa, že umierate, alebo máte niečo na rováši :-)  Súhlasíte žienky? Prajem vám krásne dni po celý rok. A pamätajte, že  ste krásne, výnimočné, jedinečné. Ak vám to dnes nikto nepovedal tak ja vám to pripomínam. A budem vám to pripomínať stále! Dnes sa pýtam aký outfit Ťa najviac zaujal? :-) Našla si svoje šťastie v živote, alebo ho ešte len hľadáš? :-) 

 

 

autor: Iwelline 

 

Krásnu nedeľu vám želám! :-) 

Kontakt

V prípade otázok, spolupráce, alebo len tak mi napíšte na: kontakt@svetmodernejzeny.sk

 

 

Vyhrala som krásne 5 miesto a nominovaných z tejto kategórie bolo až 116 blogov. Veľké ĎAKUJEM !