Čo si obliecť v lete do práce?

12.06.2016 15:36

Moderne, štýlovo, ale hlavne pohodlne. 

Všetci vieme, že v lete nám ručička na teplomery „vyskočí“ naozaj veľmi vysoko. Kódex týkajúci sa oblečenia si v každom  povolaní vyžaduje niečo iné. Niektoré povolanie si vyžadujú aj v lete prísnu disciplínu, iné zase dovoľujú niečo ležérnejšie, príjemnejšie. Nič nepoteší ženu viac ako keď si môže dovoliť vo svojom rozhodovaní „voľnú ruku“.  Základ každého oblečenie je hlavne pohodlie po celý deň.

Práca v kancelárii  

Práca v kancelárii si vyžaduje luxus, šarm, ženskosť a veľmi málo nahoty. Nadpisy na šatách, rôzne krikľavé vzory, farby majú svoj veľký účel hlavne v čase nášho pracovného voľna. Aj počas tých najväčších horúčav si musí zachovať váš šatník eleganciu, konzervatívnosť, tajomnosť. Blúzky, sako, elegantné šaty vám zaručene v šatníku nemôžu chýbať. Dámske oblečenie musí byť nadčasové,  nesmie veľmi odhaľovať  časti tela ani počas letných mesiacoch  a zároveň  by si  malo zachovať neodolateľnosť, štýl, ženský pôvab. 

outfit do kancelárie


businnes čierna do kancelárie

Voľný čas 

Aj voľný čas nám  dnes ponúka široké možnosti. Nič nie je lepšie ako keď sa žena môže obliecť ako sama chce. Súčasná móda a dámske oblečenie  v súčasnosti ponúka veľa farieb, strihov, materiálu. Toto leto ženy rady volia kvietkované vzory, maxi šaty, minišaty, sukne, voľné tričká, kardigány, čipkované kúsky, tubové šaty, alebo šortky. 

 

pre voľný čas

voľný čas - putfit

moderne aj doma

 
Na rande.

Výber vhodného oblečenia na rande závisi od toho na ktoré rande práve idete. Ak je to prvé rande treba si zvoliť neutrál kúsok, nič výrazné. Oblečte si niečo jednoduché a hlavne aby ste hneď na prvom rande nepôsoboli "vyzívavo".  Prvé rande býva stresujúce, preto si zo šatníka vyberte niečo pohodlné. Snažte sa zapôsobiť, ale zároveň ostať sama sebou. Taktiež sa snažte vybrať miesto prvého rande vy bude to pre vás jednoduchšie čo sa týka výberu oblečenia :-) Tu je pár typov, ktorými sa môžete inšpirovať :-) 

 


  

 
 

autor: Iwelline 

Kontakt

V prípade otázok, spolupráce, alebo len tak mi napíšte na: kontakt@svetmodernejzeny.sk

 

 

Vyhrala som krásne 5 miesto a nominovaných z tejto kategórie bolo až 116 blogov. Veľké ĎAKUJEM !