Čo by v šatníku zaručene nemalo chýbať!

03.04.2015 21:26

Najkrajším doplnkom ženy je úsmev ! 

Pri triedení šatníka je zaujímavosťou to, že nájdeme kúsky/ kúsok, pri ktorom sa čudujeme ako sme si ho mohli niekedy obliecť:-) Patríte k takým ženám aj vy ? :-) Každý z času na čas hľadá svoju osobnosť, čo sa výrazne prejaví aj v štýle obliekania. V niektorých momentoch nášho života dokonca máme na vlasoch farbu zelenú, alebo modrú.  Aj to patrí k výnimočnosti nás žien. Bláznivé ženské dni dokážu posilniť našu osobnosť a zmeniť myslenie. Väčšinou keďdospievame, avšak aj v staršom veku najmä keď sa nechceme zmieriť s našim vyšším vekom a s domnienkou, že život dokáže byť naozaj rýchly a my starneme.

Niekedy pri hľadaní našich životných ciest zakúsime všetko možné aj nemožné. Sme však ženy, zvládneme aj nečakané situácie.  Čo ma najviac v týchto dňoch teší, je hlavne to že si konečne môj šatník v týchto mesiacoch pretriedim a budem mať v ňom omnoho viac miesta. Hrubé kabáty, štucne, čiapky premeníme za farebnejšie módne kúsky a náhrdelníky, ktoré sú momentálne veľmi trendy. Nikdy som si nepotrpela na doplnkoch, ale teraz ma dokáže naozaj potešiť masívny náhrdelník, alebo pekné farebné hodinky či náramok. 

 

Čo by mala mať v šatníku každá moderná žena? 

ŠATY

K neodmysliteľnej súčasti nás žien patria šaty. Šaty su pôvabom žien. Charakterizujú nás a ak sa s nimi správne reprezentujeme dokážu vyzdvihnúť naše dokonalosti. Dokonca v dnešnej dobe si už dokážeme vybrať také, ktorých strih zvýrazní presne to, čo chceme. A zdvihne nám to hlavne sebavedomie. 

Ak máte pekné nohy je škoda ich zakrývať. Nikdy si však nekupujte  šaty príliš mini. Takéto šaty dokážu zapričiniť veľa nepríjemných príhod na ktoré budete spomínať  či už v dobrom, alebo zlom aj roky. Taktiež ak idete na prvé rande také šaty nechajte radšej v skrini. 

Pri výbere outfitu je tiež dôležité, kam ste pozvaná. Či už je to prvé, alebo druhé rande nezabúdajte ani na vhodný make- up. Mnoho žien chce pri takýchto životných momentoch zažiariť. Docielenou dokonalosťou sa však môže stať presný opak. Dokonalosť je ukrytá v nás, našej osobnosti, charizme, úsmeve, úprimnom poďakovaní nie v dokonalej postave a dokonalom make – upe. 

Všetky šaty nájdete na https://www.stardana.sk/sk/damske-oblecenie/damske-saty/ .
 

BODY

Veľkou obľubou mnohých žien sa stali body. Sú veľmi obľúbené, lebo dokážu krásne ukázať krivky, ktorými sa každá žena rada pýši. Sú vhodné do práce, na rande, na bežné dni. Dokonca sú vhodné nielen k nohaviciam, ale ak ich správne nakombinujete so sukňou bude to vyzerať tip- top. Na výber máte aj body látkové. Sú obľúbeným kúskom oblečenia hlavne v lete ku krátkej, alebo dlhej sukni. Ak si ich oblečiete aj na párty, alebo stretávku zo školy zaručene nič nepokazíte. V zime sa dajú body s dlhým rukávom pekne nakombinovať pod teplý kabát a sveter. Odvážnejšie ženy si môžu zakúpiť korzetové body, ktoré pekne zoštíhlia postavu. 

Body si môžete zakúpiť na https://www.stardana.sk/sk/damske-oblecenie/damske-body/ .
 

BLÚZKY, TUNIKY 

Blúzky sú vhodné na výnimočné udalosti ako je napr. pracovný pohovor, rokovanie s klientom, pracovný večierok. Ak k nim nakombinujete krásnu bižutériu, alebo si zvolíte drahšiu alternatívu - zlato či striebro, budete zaručene pôsobiť ženský a neodolateľne. 

Bluzky voľnejšieho strihu- sú ideálnou možnosťou ako zakryť kilá navyše. Ak ich doladíte opaskom zvýraznite a opticky predĺžite váš driek.

Tuniky sú vhodné na bežné dni k legínam, alebo nohaviciam. Môžete sa nimi vyblázniť a kúpiť ich s rôznym vzorom, rôznej farby, ktoré zvýraznia vašu osobnosť. Uprednostnite farébné tuniky, ožíví to celú vašu osobnosť, ohúrite hlavne mužov a závistlivé ženy :-) 

Blúzky nájdete na: https://www.stardana.sk/sk/damske-oblecenie/damske-bluzky-tuniky/ .
 

RIFLE, NOHAVICE A SUKIENKY

Sukne sa skvelo hodia každej žene. Dlhá, krátka, farebná by sa mala nacházať v šatníku každej z nás. Sú totižto príležitosti, ktoré outfit dokonalo dotvoria a okolie zaujmú. Ak si myslíte, že vaše nohy nie sú práve vašou pýchou kúpte si dlhé sukne. Hlavne v teplých mesiacoch predsa nebudete trpieť. Ak pracujete v kancelárii nezabúdajte na silonky. Vyberajte si sukne vzhľadom k vášmu povolaniu. Dôležité je však cítiť sa hlavne pohodlne po celý deň. Preto si pri kúpe dvakrát rozmyslíte aky výber je pre vás najvhodnejší. 

 Módnym trendom sa v súčasnosti stavajú „roztrhané“ rifle. Tie sa hodia na bežné všedné dni kedy nemáte dostatok času na „fintenie“. Už len tričko, obľúbenú obuv a nový deň sa môže začať :-) Taktiež sú ideálnym kúskom pre ženy na materskej dovolenke, na dlhé prechádzky, alebo len tak na posedenie s kamarátkou pri obľúbenej kávičke.

   

Rifle si môžete zakúpiť na: https://www.stardana.sk/sk/damske-oblecenie/damske-rifle/ , sukne nájdete na https://www.stardana.sk/sk/damske-oblecenie/damske-sukne/ .

 

 A nezabúdajte, že najkrajším a najúčinnejším doplnkom každej ženy je úsmev :-) Úmev, radosť, úprimné objatie, úprimné slová v šatníku nenájdeme, no v srdci mnohých žien určite áno. 

 

Ktoré šaty by si si vybrala na rande? Poznáte e-shop www.stardana.sk? :-) 

autor: Iwelline
foto: www.stardana.sk

 

Kontakt

V prípade otázok, spolupráce, alebo len tak mi napíšte na: kontakt@svetmodernejzeny.sk

 

 

Vyhrala som krásne 5 miesto a nominovaných z tejto kategórie bolo až 116 blogov. Veľké ĎAKUJEM ! 

Vráť sa opäť :-)