Čaru legín podľahlo už mnoho žien!

25.04.2018 13:45

 

Trendu legín podľahlo už mnoho žien. Ich využitie je veľmi praktické, pretože sa môžu kombinovať na štýl elegantný aj športový. Ak máte prácu, ktorá povoľuje ležérnejší štýl kľudne ich môžete kombinovať k teniskám a cítiť sa pohodlne hlavne po celý deň. Ak v nich chcete zvýrazniť svoju postavu tak k ním treba „vyvetrať“  vaše obĺúbené sexi topánky na opätku. S takouto kombináciou budete vyzerať neodolateľne a sexi.

Stále však netreba zabúdať, že  legíny  sú spodne prádlo. Najlepšie je ich kombinovať s dlhým topom, alebo blúzkou. Ak to nie je práve vaša šálka kávy, tak pri kúpe treba dbať na kvalitu a dbať hlavne na materiál. Ak ich chcete využiť k obyčajnému tričku tak dávajte pozor, aby vám nepresvitala spodná bielizeň. Veľmi dobrou voľbou sú riflové legíny .Navonok pôsobia ako naozajstné rifle len sú pohodlnejšie a dajú sa nosiť po celý deň.

Čo je ich najväčším plusom?

Ich najväčším plusom je, že sa pohybujú v nízkych cenách a hlavne  veľký vyber od výmyslu sveta. Taktiež si ich obľúbili dámy staršieho veku, lebo sa naozaj dajú využiť na rôzne príležitosti a každý deň.

 

Vedeli ste, že?

Legíny sa nosili už veľmi dávno v 13.storočí a slúžili ako pančuchy . Niektoré ženy ich začali nosiť  kvôli športu a na rôzne druhy cvičenia. Potom o nich veľmi dlho nebolo počuť a nakoniec  sa stali obľúbeným kúskom v ženských šatníkoch. Dokonca nechýbaju ani v šatníkoch celebrít. Ak si ich oblečú celý svet je hore nohami :) Ak ešte nemáš v skrini žiadne z nich, neváhaj a nakupuj.Už teraz môže byť neskoro a svet neuvidí čo v sebe ukrývaš :) 

A čo vy? Tiež rady nosíte legíny. Uprednostňujete drahši,alebo lacnejšie kúsky?

 

Autor: Ivana
 

Kontakt

V prípade otázok, spolupráce, alebo len tak mi napíšte na: kontakt@svetmodernejzeny.sk

 

 

Vyhrala som krásne 5 miesto a nominovaných z tejto kategórie bolo až 116 blogov. Veľké ĎAKUJEM !