Buď v lete očarujúca a ukáž svoju ženskosť!

29.05.2016 13:58

Leto

(Prvé lásky, letné kúsky, nové zážitky...) 

 

Leto, obdobie na ktoré sa nejedná z nás teší. Prečo? Lebo pohľad na naše šatníky nesú hrejivý pocit pri srdci. Sukne, šaty, letné šaty, mini šaty, maxi šaty značky NedyN Style ,  (šaty na dovolenkovú sezónu, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou našich kufrov) tvoria VIP miesto v našej skrini a možno aj v našich ženských (možno aj mužských) srdciach. Každé šaty prinášajú svoj príbeh, dokonca môžu vykúzliť letnú lásku, alebo lásku na celý život? :-) Oblečenie na zimu - ako sú hrubé svetre, kabáty, pančušky, hrubé ponožky vystriedali krásne letné farebné oblečenie a  hlavne obľúbené dámske šaty. Do ženských dušičiek  toto obdobie vnesie hravosť a módnu kreatívnosť. 

 

Maxi šaty

Maxi šaty sa stali neoddeliteľnou súčasťou šatníkov mnohých žien. Ich výhodou je, že dokážu zakryť ženské nedokonalosti, ktoré ocenia hlavne mamičky na materskej dovolenke, alebo ženy tesne po pôrode. Sú sexi a  taktiež ukrývajú tajomnosť žien pod rúškom predstavivosti mužov. Momentálne medzi obľúbené farby toto leto patrí žltá, tyrkysová, červenená, ružová.

 

maxi šaty

maxi šaty

Šaty bez ramienok

Pri vysokých teplotách sú obľúbeným kúskom  mnohých žien. Ženy ich obľubujú do práce, na dovolenky, alebo rande. Sú výnimočným kúskom na výnimočné príležitosti ,ale dnes už obchodné reťazce ponúkajú aj veľký vyber ležérnejších kúskov na bežný deň, alebo večernú romantickú prechádzku  (pri mori, v parku) kde chcete ukázať svoju prirodzenosť a cítiť sa hlavne uvoľnené. 

 

šaty bez ramienok

ružové šaty bez ramienok

 

Elastické šaty

Sú v lete najhorúcejším kúskom žien, ktoré rady ukazujú svoje krivky. Dokážu krásne vytvarovať postavu a muži z nich doslova šalejú. Sú žiadaným kúskom na rande, oslavy, letné party, dovolenky. Už len vhodné topánky a obľúbenú kabelku a neuveriteľný pôvab, šarm, ženskosť je na svete. 

 

elastické šaty

elegantné šaty

Šaty so vzorom, alebo bez vzoru?

Každá žena by mala mať  v šatníku šaty so vzorom aj bez vzoru. Totižto ak je na šatách vzor netreba si lámať ťažkú hlavu s kombinovaním, pretože vzor  sám  sebe upúta ľudí. Šaty bez vzoru si vyžadujú premyslenú kombináciu topánok a kabelky, kvôli tomu, aby outfit nebol jednoduchý. Samozrejme treba dbať na to kde máte namierené. Ak je to pracovný pohovor zvoľte šaty bez vzoru, ak je to bežný deň v práci vzor vám takýto deň len okorení :-)  Taktiež aj tu platí menej je viac, gýčové vzory vytvoria gýčový outfit. Treba si vyberať jednoduchý vzor a nekombinovať viaceré vzory naraz. 

 

šaty bez vzoru

šaty bez vzoru

 

Každopádne najkrajší outfit nás žien /či už v lete, alebo zime/ nie sú šaty, ale náš úsmev, zdravé sebavedomie zmiešané so skromnosťou :-) 

 

autor: Iwelline

foto: fashionmafia.sk

Kontakt

V prípade otázok, spolupráce, alebo len tak mi napíšte na: kontakt@svetmodernejzeny.sk

 

 

Vyhrala som krásne 5 miesto a nominovaných z tejto kategórie bolo až 116 blogov. Veľké ĎAKUJEM !