Ako sa doma správne starať o svoju bižutériu?

31.12.2015 16:03

Bižutéria a iné "čačky-mačky"! 

Každá žena tuží byť obdivovaná, milovaná, príťažlivá a to v každom veku!  Mnohé ženy či už tie mladšie, alebo staršie dokážu dbať na svoj celkový vzhľad a hlavne na detaily. Mnoho outfitov im dopĺňajú pravé detaily, ktoré vytvoria čerešničku na torte tip-top outfitu. Medzi tieto doplnky patria aj šperky. Niektoré z nás majú rady zlato, niektoré striebro, iné dokážu byť ako straky a z každého nákupu si odnesú plánovanú, alebo aj nenaplánovanú  kúpu novej bižutérie. Je to hlavne preto, lebo tieto kúsky doplnkov patria k lacnejším variantám ako zlaté či strieborné doplnky. Avšak jedinou  menšou nevýhodou je, že ich životnosť je nižšia. Správnou starostlivosťou sa však dokáže ich životnosť predĺžiť. 

 bižutéria

Starostlivosť o bižutériu.

Pre bižutériu je najlepšie vytvoriť jej miesto kde budú uložené všetky vaše doplnky.Všetko na jednom mieste, či už náušnice, náhrdelníky, náramky, ozdoby do vlasov a podobne. V dnešnej dobe existuje veľa variant ako nájsť lacný a pekný stojan (poprípade šperkovnicu) na takéto „čačky – mačky“. 

Ak prídete domov je dobre si ju hneď odložiť na svoje miesto. Čo nie je naozaj výhodné je to, že ak si ju nezabudnete zložiť a vyberiete sa behať, korčuľovať, alebo cvičiť do posilňovne. Taktiež pri sprchovaní, alebo kúpeli dbajte na to aby ste ju nezamočili. 

Nestriekajte na ňu parfúm, toaletnú vodu, lak na vlasy a podobne. Totižto častým používaním týchto kozmetických výrobkov ju môžete rýchlo zničiť a stratí svoj lesk.

Každý týždeň v sobotu určite upratujete celý dom. Nezabúdajte ani na vašu bižutériu. Taktiež túži po povšimnutí a ak sa o ňu budete starať, výdrží vám omnoho dlhšie. Odporúča sa pretrieť vašu bižutériu, ktorú máte doma aspoň raz týždenné handričkou (ak by bola z flanelu, bolo by to vynikajúce) :-)  Zbavíte ju tak všetkých nečistôt.

 Dostatočne ju ukryte pred svojími deťmi. Hlavne ak sú ešte malé. Pri najlepšom sa môže stať, že si na druhý deň nenájdete druhý pár náušnic. Malé deti veľmi radi ochutnávajú predmety, tu však pozor, lebo sa môže naozaj niečo zlé prihodiť! Ak sú  vaše deti staršie, dbajte na to, aby vrátili všetko na svoje miesto čo si požičali :-) 

Ak sa niekam ponáhľate, dávajte pozor aby ste ju pri nosení neroztrhli. Stačí nepozornosť a môže sa uviazať spolu so šatkou, šálom, vlasmi, svetrom. A ani sa nenazdáte a už ju nikdy nenájdete.

Ak prší, nezabúdajte si doma dáždnik. Aj prisilný dážď môže znehodnotiť  vašu novú bižutériu.

Ja viem, veľa podmienok, ktoré niektoré ženy  môžu od tejto kúpy odradiť :-)  Čo je však čerešničkou na torte je hlavne jej nízka cena, veľký vyber, rozmanitosť. Každý outfit si ňou môžeš doladiť úplné do detailov. Každý deň môže byť z teba iná žena :-)  Nádhernú bižutériu nájdeš v internetovom obchode zienka.eu. Nájdeš v ňom krásne, farebné náušničky rôznych tvarov a veľkostí. V neposlednom rade nájdeš  masívne, ale aj jednoduché náhrdelníky.

náušnice hviezdičky

masívny náhrdelník
 

Na svoje si prídu jednoduché typy žien, ale aj tie čo milujú extravaganciu. V každom veku môžeš byť predsa princezná so svojou vlastnou šperkovničkou! Stačí si len správne vybrať. A nezabúdajte, že niekedy je menej viac a v jednoduchosti  je krása navždy uchovaná! :-)

nová šperkovnicašperkovnička

Hodnotenie e-shopu zienka.eu

-veľký výber
- rýchle dodanie
- sortiment ihneď k odberu 
- nájdete z každého rožku trošku ( doplnky pre ženy)
- jednoduché a priehľadné nakupovanie
-nakupovanie v pohodlí domova
 

 

autor: Iwelline 
foto: zienka.eu
 

 

 

Kontakt

V prípade otázok, spolupráce, alebo len tak mi napíšte na: kontakt@svetmodernejzeny.sk

 

 

Vyhrala som krásne 5 miesto a nominovaných z tejto kategórie bolo až 116 blogov. Veľké ĎAKUJEM !