Akého muža si žena naozaj hľadá?

22.08.2016 12:37

Ako by mal hľadieť muž na svoju ženu? 

Asi každá z nás to pozná. Príde domov, odhodí podprsenku, oblečie sa do tých najležérnejších  teplákov a potrebuje chvíľu pre seba. Žena nehľadá muža, ktorý si ju všimne len vtedy ak má oblečenú tú naj-sexi sukňu a tričko v ktorom ledva dýcha, kilo make-upu a vraj dokonalú tvár. Žena potrebuje povšimnutie v každej chvíli ( v čase slnka, ale aj  počas dažďa), hlavne v tých momentov, kedy je to ona sama, kedy sa nemusí pretvarovať ( na nič sa nehrá), kedy sa nehanbí ukázať svoju pravú prirodzenú tvár.

ženské oči

 

Žena miluje, keď si nemusí dávať  stále pozor na svoju líniu. Zdravý životný štýl nie je o tom si neustále strážiť kalórie, poprípade keď každý zaspí tak sa potajme chladnička stáva  jej najlepším kamarátom. Ženy milujú muža, ktorý ju z času na čas pozve na kebab a bohatú večeru kde nesleduje každé sústo, ktoré si dá do úst ( lebo bude tučná).  Miluje muža, ktorý miluje ju. Nedokonalosť ženy a možno aj to kilečko navyše, ju robí dokonalou ( dokonalou hlavne v jeho očiach). Kedy muž nesleduje koľko žena zje, ale namiesto toho jej po ťažkom dni pripraví lahodnú a niekedy veľmi nezdravú večeru.

Dátumy, narodeniny, meniny. Áno, podľa mňa sa každý z Vás už pousmial. Vy muži si myslíte, že vtedy je najdôležitejšie podarovať žene kyticu ruží, ktorú v nemenovanom reťazci kúpite za akciu ( poprípade spolu s čokoládou). No mýlite sa! Žena potrebuje byť z času na čas obletovaná len tak, pretože je streda. Nemá sviatok, nič zvláštne sa nestalo. Vlastne stalo, na celý život ste si ju vybrali, tak prečo jej to nedokazovať celý život? Obľúbenú čokoládu, kvietok, koláč. Nie je to ani finančne náročné a v ženskej mysli to ostane možno aj do smrti. Nie je to naozaj nič zložité a naozaj to stojí za to.

Žena potrebuje muža, ktorý ju bude ľúbiť aj s chybami-aj bez nich. V čase dažďa, ale aj slnka, v tých najťažších životných momentoch, ale aj tých radostných, počas hádky, ktorá Váš vzťah scelí, nie rozdelí.

 

Žena potrebuje pri sebe bojovníka, lebo každá žena je bojovníčka. Nie je to nič ťažké, len nás ľúbte aj s chybami, aj počas našich dní, aj keď sme strapaté, aj keď niekedy potrebujeme kričať, aj keď plačeme, aj keď sa smejeme, aj keď sme rozčúlené, aj keď starneme a prvé vrásky naznačujú našu dokonalejšiu osobnosť. Lásku nič nedokáže premôcť, len chladný pohľad muža, ktorý si svoju ženu po čase prestal všímať a milovať.  

tajomný pohľad ženy

 

Krásna duša tvorí krásnu ženu, nie jej telo, ani dokonalý make- up. Preto z nás každá spravodlivo starne. No ženské oči a srdce ostanú nemenné ( ak nebudú mať dôvod na zmenu).

 

autor: Iwelline

 

Kontakt

V prípade otázok, spolupráce, alebo len tak mi napíšte na: kontakt@svetmodernejzeny.sk

 

 

Vyhrala som krásne 5 miesto a nominovaných z tejto kategórie bolo až 116 blogov. Veľké ĎAKUJEM !