Aj slzy, bolesť a nepochopené situácie majú v živote svoj zmysel.

23.01.2015 20:41

Ďakuj Bohu stále aj keď Ti dal do cesty zlého frajera!

 
 
Pohľady do neznáma, premýšľanie o tom akoby to bolo inak, smerovanie niekam, no niekedy nevieme kam.
Smiech, slzy, bolesť, žiaľ, láska, to všetko ovplyvňuje naše kroky, naše životy, naše rozhododnutie. Myslím si, že každá žena  aspoň raz už plakala kvôli láske. Ak nie, tak ju to neobíde. Ale nebojte sa :-) 
Je to taký zvláštny pocit, ktorý sa dá len pocítiť, opísať veľmi nie. Zrazu cítite vo vašom vnútri ako plače vaše srdce. Zľaknete sa, ale to je dobré aj to je láska :-) Sú viaceré  druhy bolesti. Bolesť z odmietnutia, z klamstva, z nedôvery, z neúcty, z pocitu stereotypu....
 Každého človeka zraní odmietnutie, alebo rozchod. Aj to najtvrdšie srdce aspoň na malý moment zaplače. Ak nie navonok, tak vo vnútri určite áno. 
 
 
Včera sa mi stalo, že som zmeškala vlak a tak som sa snažila ho stihnúť, ale nešlo to. Niektoré cesty sú pre nás neprístupné aj keď sa veľmi snažíme. Asi to tak má byť, asi máme niekedy „zmeškať ten svoj vlak“. A niekedy naň čakáme hodiny, ale predsa sa ho dočkáme. Sme trpezliví. 
Je doležité naučiť sa byť trpezlivý. 
 
Niekedy proste musí prísť do cesty aj "zlý" frajer, ktorý vyformuje našu osobnosť. Musí prísť preto, aby sme pochopili čo je v živote dôležité. Kým sme a čo sme! 
Spočiatku sme zraniteľné, ale nakoniec sa bolesť premení na silu. Každá bolesť, každá slza má svoj skrytý príbeh, ktorý pozná možno len jedno srdce ( a to je hlavne to naše) . Každý rozchod bolí, ak nie tak to nebola pravá láska. Každý rozchod nás zmení, náš zmysel bytia, úctu k sebe samej, nové obzory.Prináša nám nádej a vieru v niečo lepšie a krajšie. Nechajte sa unášať a nestrácajte vieru ani v tej najhoršej búrke vášho obdobia. 
 
 
 
Život je nevyspytateľný, krásny a zaujímavý. Neprejde deň kedy nás niečo nové nenaučí. Len veľakrát sa z toho nepoučíme, alebo čakáme na ten "náš vlak" bez toho, aby sme sa ponáhľali. Poprípade nastúpime do iného vlaku a neskôr zistíme, že tam nepatríme a naša cesta smeruje niekam inam.

 

Jedna sekunda a človek sa môže zmeniť úplne. Zmení sa  jeho život, jeho zmysel, jeho podstata,  bytie. 
Ďakuj Bohu aj za slzy z lásky. On vie čo robí. Láska niekedy veľmi bolí, niekedy nebolí. Stále však ostáva dokonalá. Veď predsa aj slzy z lásky robia ženy výnimočné a jedinečné. Drahá rozmazaná špirála mení naše srdce, mení myseľ a otvára nám nové možnosti. Zdokonaľuje naše JA. 
 
Jedno sa jej však nepáči, ak sa o ňu prosí. O lásku sa nikdy neprosí, jednoducho buď tam je, alebo nie je. Niekedy spája nesprávnych ľudí a čas Ti ukáže prečo to tak malo byť. Nikdy nepros chlapa o lásku ak nejaví záujem. O lásku sa neprosí! Pamätaj si to aj keď to možno vtedy nebude mať zmysel. 
V tomto momente si dovolím napísať jeden môj najobľúbenejší citát. "Keď Ťa život položí na kolená, je to najlepšia poloha na modlitbu". Modli sa a ver. Láska si Ťa nájde. Ona nás nikdy v živote neopúšťa/ ani neopustí.
 
 
 
Ideš na  ples. Veľmi sa tešíš.  Ktoré šaty by si si vybrala? Bude tam aj tvoj bývalý priateľ. Rozišli ste sa "v dobrom", ale aj tak mu treba ukázať o čo prišiel. Predsa prebdené noci a oči plné sĺz Ťa neobišli. Ale to vieš len ty a tvoje srdce :-) A na ples ideš s novou lásku, krajšou a lepšou. Netreba sa báť otvárať nové kapitoly v živote. Nikdy nevieš čo je pre Teba život ešte nachystal, ale "ten hore" to vie :-) 
 
 
 
autor článku: Iwelline

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt

V prípade otázok, spolupráce, alebo len tak mi napíšte na: kontakt@svetmodernejzeny.sk

 

 

Vyhrala som krásne 5 miesto a nominovaných z tejto kategórie bolo až 116 blogov. Veľké ĎAKUJEM !