Aj kabelka dokáže prezradiť našu osobnosť, vkus a ženský pôvab!

05.05.2015 21:34

Jar, leto, jeseň, zima, každé  ročné obdobie je niečím iným výnimočné. V každom období si nájdeme pozitíva aj negatíva. Tak to už býva aj pri oblečení a vtedy ak si meníme naše šatníky a vymieňame skvosty v nich. Kabelky  však patria k ženským kúskom, ktoré majú popredné miesta v každom jednom ročnom období. 

Dokázali by ste si milé žienky predstaviť život bez kabelky? Ja už určite nie. Je to taký náš "úkryt pred zlom" sveta. Každá kabelka ukrýva ženské tajomstvá. Každá iné. Nie len že sa cítime žensky, ale dokonalo doladia náš outfit v bežné dni kedy nemáme čas na „fintenie“ pred zrkadlom. V súčasnosti už nemusí farba kabelky ladiť s farbou topánok. O to ľahšie to dnes máme s kombinovaním outfitov na bežné dni, alebo výnimočnejšie životné udalosti. 

 

 

Dnes už máme možnosť vybrať si nakupovať buď v obchodných centrách alebo na internete. Je to veľká výhoda hlavne pre tie ženy, ktoré sú celé dni v práci a keď majú deň voľna sú rady, že ho môžu využiť s rodinou. 

E-shop www.yolo.sk vám takúto možnosť ponúka taktiež. Nájdete krásne kabelky, ktoré sú praktické, jednofarebné, do ruky, cez rameno.  Taktiež nájdete mikiny, svetre, blúzky, dlhé nohavice, legíny, peňaženky, šatky. Príde si na svoje žena so športovou eleganciou aj tie čo preferujú ležérny štýl. Pre tie, ktoré majú rady čisto elegantný štýl sú pripravené kúsky, ktoré sú k elegantnej kombinácii praktické a hlavne pôvabné.

 

Vedeli ste, že aj na základe veľkosti, tvaru a  štýlu nosenia vašej kabelky sa vie určiť aká ste povaha? 

Veľké kabelky 

Takéto kabelky nosia hlavne ženy, ktoré sú karieristky. V týchto „nekonečných“ kabelkách nájdete skoro všetko. Takéto ženy prežijú aj celé dni v práci. Sú odvážne, cieľavedomé, pracovité. No milé dámy niekedy by trebalo spomaliť :-) 

 

 

Kabelky cez rameno

Takýto vkus charakterizuje šikovné, taktiež pracovité ženy, ale v mnohých prípadoch sú ľahko ovplyvniteľné a dôverčivé. Ľahko pomôžu druhým ľudom a dajú sa presvedčiť ba niekedy aj manipulovať inými ľuďmi. Sú priateľské a  veľmi dôverčivé. 

 

 

 

Kabelky, ktoré sa nosia pod pazuchou

Tieto kabelky sú praktické na niekoľko hodinové stretnutia. Sú obľúbenú svojou veľkosťou a praktickosťou. Hodia sa na spoločenské slávnosti, na rande, do kina, na posedenie s kamarátkou/ kolegyňou. Do práce nie sú veľmi praktické, hlavne nie tie menšej veľkosti. Ženy, ktoré ich rady nosia sú značné svojou pedantnosťou, poriadkumilovnosťou a nadčasovou eleganciou. V takýchto kabelkách najčastejšie nájdete rúž, obľúbený parfúm, mobil a peňaženku. ( Viac vecí sa  do nej aj tak nezmestí :-) ) 

 

Kabelky, ktoré sa nosia v ruke

Tieto kabelky prezrádzajú o ženách, že aj z maličkosti dokážu „vyčarovať“ veľké veci. Ženy, ktoré ich uprednostňujú sú cieľavedomé a veľké bojovníčky.

 

Dve kabelky naraz

Poznáte to? Čakajú vás povinnosti v  škole aj práci v jeden deň. Nestíhate si však potrebné veci preložiť a vymeniť včas, preto to riešite dvojkombináciou. Takéto ženy sú často v strese a nestíhajú si vytvoriť nielen poriadok v kabelke, ale aj živote. Včas treba spomaliť. 

 

Kabelky, ktoré  vám nosia vaše polovičky

Určite ste už aspoň raz vyskúšali situáciu kedy ste vašu "krikľavú kabelku" zverili do rúk vášho partnera či manžela. Možno len zo zvedavosti ako váš partner zareaguje. Možno bola tak "krikľavo ružová", že sa práve najmužnejšie necítil, ale čo by pre svoju lásku nezrobil. Presne to je láska. Ak sa muž nehanbí a nerobí mu problém nosiť vašu kabelku je ten pravý, určite :-) Vtedy je to pravá láska. 

Láska je o kompromisoch, keď sa "trápne situácie" menia na pochopenie a spojenie mužského a ženského myslenia. No uznajte páni, len pubertiaci sa  dnes hanbia nosiť kabelku svojej polovičky. Záleží hlavne na tom, že žena vidí vo vás  strážcu a cíti bezpečie, ktoré jej ponúkate. Hľadajte za tým lásku a nie hanbu. Ak ste  si to ešte nevyskúšali je najvyšší čas. Verte, že váš vzťah sa upevní a priblíži k spojeniu ženského a mužského sveta. Takéto ženy sú rady rozmaznávané, ale zároveň láskavé, citlivé a verné. 

 

Ktorá kabelka sa Ti páči najviac? 

Akú kabelku nosíte najradšej ? Kupujete kabelky aj cez internet, alebo uprednostňujete len kamenné obchody? :-)

 

autor: Iwelline

foto: www.yolo.sk  

Kontakt

V prípade otázok, spolupráce, alebo len tak mi napíšte na: kontakt@svetmodernejzeny.sk

 

 

Vyhrala som krásne 5 miesto a nominovaných z tejto kategórie bolo až 116 blogov. Veľké ĎAKUJEM !